Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor Indonesië. Dit visum kan eenvoudig online worden aangevraagd via de officiële website van de Indonesische overheid.

Visumvrij reizen

Er zijn enkele uitzonderingen op de visumplicht, zoals voor reizigers die voor toeristische doeleinden maximaal 30 dagen in Indonesië verblijven. Het is altijd verstandig om de meest recente informatie te raadplegen voordat je op reis gaat naar Indonesië.

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Ja, Indiërs die naar Bali reizen hebben een visum nodig. Indiërs kunnen een toeristenvisum voor Bali online aanvragen of bij aankomst op de luchthaven kopen.

Visumprocedure voor Indiërs naar Bali

Indiërs kunnen een visum voor Bali aanvragen via de Indonesische ambassade of via een erkend visumbureau. Het visum voor Bali is meestal geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen en kan verlengd worden indien nodig. Het is belangrijk voor Indiërs om de visumvereisten en -procedures voor Bali voorafgaand aan hun reis te controleren om eventuele problemen te voorkomen.

Wat kost Visa on arrival Indonesië

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visum vereist voor Bali in 2024

In 2024 is het nog steeds vereist voor Nederlandse reizigers om een visum aan te vragen voordat ze naar Bali kunnen reizen. Dit visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven worden verkregen, afhankelijk van de verblijfsduur.

Verblijfsduur en visumvoorwaarden

Voor een verblijf van maximaal 30 dagen kunnen Nederlandse reizigers gebruik maken van een Visa on Arrival (VOA) bij aankomst op de luchthaven. Voor een langer verblijf of andere reisdoeleinden is het aan te raden om vooraf een visum aan te vragen via de Indonesische ambassade. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele visumvoorwaarden en deze voorafgaand aan de reis te controleren.



Meer info: ambassade indonesië den haag visum aanvragen

Hoeveel kost het om bij aankomst in Indonesië een visum te verkrijgen?



Kosten van een visum bij aankomst in Indonesië

Het kost €35 om bij aankomst in Indonesië een visum te verkrijgen. Dit bedrag dient contant betaald te worden in euro's of Amerikaanse dollars.

Andere kosten en vereisten

Naast de kosten van het visum kunnen er nog andere kosten en vereisten van toepassing zijn, zoals een geldig paspoort met minimaal 6 maanden geldigheid en een retourticket. Het is belangrijk om voor vertrek alle benodigde informatie te controleren om onvoorziene kosten te voorkomen.

Hoeveel kost het om bij aankomst in Indonesië een visum te verkrijgen